Takaful Cash Care PA

Takaful Cash Care PA


Produk ini merupakan pelan kemalangan diri yang menyediakan manfaat kepada peserta, pemandu dan/ atau penumpang, sekiranya mengalami kecederaan badan akibat kemalangan yang mengakibatkan kematian atau hilang upaya kekal, semasa memandu, dalam perjalanan atau turun dari kenderaan yang dinamakan.

Produk ini juga diperluaskan untuk melindungi peserta (pemilik kenderaan) 24 jam di seluruh dunia, apabila berlaku kematian atau hilang upaya kekal akibat kemalangan, tanpa mengira sama ada peserta tersebut berada dalam kenderaan yang dinamakan ataupun tidak.

Kami juga menawarkan elaun-elaun kesulitan kepada pemilik kenderaan untuk kejadian yang tidak dijangka berlaku ke atas kenderaan. Selain daripada itu, pelan ini juga menyediakan Program Bantuan Auto Etiqa 24-jam kepada anda.

Keistimewaan pelan ini ialah tidak kira apa jua syarikat yang melindungi kenderaan anda, anda masih boleh menyertai pelan ini dan anda berhak untuk menikmati semua manfaat yang disediakan oleh pelan Etiqa Takaful ini.

Etiqa juga akan memberikan khidmat TOWING UNLIMITED (PENUNDAAN TANPA HAD) sekiranya anda menyertai pelan ini.

Untuk info lanjut atau ingin memohon pelan ini sila Call/SMS/Whatsapp 0189773177 atau anda boleh isi borang di bawah:Powered byEMF Web Form

0 comments: